Natuurlijke huidverzorging voor mijn baby – Zarqa


Reviews / dinsdag, juni 13th, 2017

Al tijdens mijn zwangerschap was ik hier zeker van: Apie zou geen chemische verzorgingsproducten op zijn lijfje krijgen. Allergieën zitten goed in zijn genen, dus ik wilde geen risico’s nemen. Waarom zou ik ook? De troep (lees: parfum, conserveringsmiddelen, paraffine, kleurstoffen en parabenen) die er in deze producten zit, is helemaal niet nodig voor zo’n klein wezentje. Voor volwassenen trouwens ook niet. Hoe dol ik ook ben op de geur van Zwitsal: de parfum is er simpelweg niet voor het welzijn van de baby, maar voor het (hemelse ?) genot van de mama.

Nee, voor Apie was ik aan het wikken en wegen tussen een aantal natuurlijke, hypo-allergene huismerken, Zarqa, Naïf en Weleda. Ik heb gekeken naar mijn persoonlijke ervaring, de frequentie van aanbiedingen, de verkoopprijs en het aanbod. Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om vooral de producten in te slaan van mijn eigen favoriete merk: Zarqa.

Ik ben zelf trouw verslinder van de gezichts- en haarverzorging van Zarqa. Zelfs een aantal ‘nog-net-niet-heftig-genoeg-voor-medicatie’-reacties van andere producten, verdwenen door het gebruik van dit merk namelijk als sneeuw voor de zon. Verliefd, ben ik. Zelfs nog meer op de baby- & kind-lijn! Vanwege Apie zijn droge huidje, gebruiken we nu in bad alleen de body oil en wassen we héél af en toe zijn haren met de shampoo. Je weet wel, wanneer er meer pindakaas dan haar op zijn hoofd zit. Apie heeft helaas crème van de dokter (anders heeft Zarqa ook een hele fijne!) en meer heeft een baby niet nodig. De rest is vast voor later. Behalve…

… Behalve het meest fantastische product van Zarqa. Ooit. De billenspray! De spray die ik tijdens mijn zwangerschap had gekocht, zat in een flesje. Goddelijk spul, was het. De parfum van andere merken mis ik totáál niet en belangrijker: Apie heeft sinds we dit gebruiken (toen hij een paar weken oud was) nog maar één keer luieruitslag gehad. Dat was toen ik tijdelijk even zonder zat. Het nadeel van deze fles, was namelijk dat de spray er op de helft van de fles mee stopte. Fantastisch spul, maar als je het er niet uitkrijgt, heb je er niets meer aan. Ik had contact gehad met de klantenservice en zou ter compensatie twee weken later twee tubes thuisgestuurd krijgen. De eerste batch had namelijk een probleempje met de spraydop, maar – zoals beloofd – kreeg ik een klein doosje van de postbode met mijn livebumsavers.

De spray werkt nu geweldig. Niet alleen omdat ik het nu tot de laatste druppel kan gebruiken, maar hij werkt zelfs ondersteboven en de vloeistof wordt veel beter verdeeld. Je hoeft met een spray ook geen vieze handen te krijgen. Het wondermiddeltje heeft nu een bijpassende verpakking en dát moest even gedeeld worden.

Uiteraard zou ik het vermelden als dit een samenwerking was met Zarqa, maar dat is het niet. Dit is gewoon een vrouw/moeder met een ware liefde voor een verzorgingsmerk, omdat het wonderen verricht. Mocht je wél direct naar de winkel willen rennen, is Zarqa onder andere verkrijgbaar bij Holland&Barrett en een aantal franchise-drogisterijen. Aanbiedingen zijn er regelmatig, waardoor het allemaal best betaalbaar blijft. Al blijft het natuurlijk het makkelijkste om gewoon naar de webshop te gaan. Je baby wordt er geheid blij van en jij stiekem ook ?

Facebook
Twitter
E-mail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *